Si për të rritur penis


Sot ka shumë metoda të zgjerimit të penisit, por jo të gjitha prej tyre janë efektive dhe të sigurt për funksionet kryesore të këtij trupi të ereksionit, britmë dhe gëzimin e plotë. Pra, si për të rritur penis pa dëm për shëndetin?

Si për të rritur penis pa kirurgji


Zgjasë organet gjenitale të meshkujve duke u përpjekur herë, sepse penisi i madh është i lidhur me njeriun e fortë dhe produktiv.

Për penis varur ngarkesa duke filluar nga adoleshencë të penisit maturimit u bë më e madhe. Efekti nuk ishte shumë i theksuar vetë metoda të tilla ishin tejet të pakëndshme dhe traumatike.

Sot, mjekësia ka kërceu përpara dhe mund të ofrojnë njerëzit me një penis të vogël shumë mënyra për të trajtuar problemin. Kjo është një mënyrë zgjatim konservatore dhe trashje e penisit dhe kirurgjikale më radikale.

Të përfshijnë vakum jo-kirurgjikale dhe tërheqje (elastik) metoda penis zgjerimit në fakt është penisi gjatë trajnimit shtrihen.

Si për të rritur penis pa kirurgji

Përdorimi i metodave konservatore duke i dhënë efekt të gjatë trajnimit të gjatë dhe të pajisjeve të përdorimit të rregullt. Por të mbështeteni në atë penis rritet nga 8-10 cm, është e pamundur për mrekullitë e tilla nuk janë në gjendje edhe kirurgji.

Kur përdorni këto metoda mund të përfshijë një 1-3 cm në të mirë. Ajo duhet të jetë një kohë të gjatë, këmbëngulje dhe durim në arritjen e burrit.

Pajisje vakum të veprojë mbi parimin e ndryshimeve të rrjedhës së gjakut në indet e penisit duke krijuar një hollim. Ajo rishpërndan gjakun brenda penisit dhe rrit madhësinë e saj. Metoda ndihmon në rritjen trashësinë e saj, por në gjatësi rezultatet nuk janë shumë të theksuara, vetëm 1-2 cm.

Pajisje për shtrihen indet e jashtme të penisit apo përhapjes dizajne të veçanta që disa muaj me trajnime të rregullta mund të çojë në një gradual shtrihen nga indet e penisit dhe për të rritur gjatësinë e saj për 1,5-3 cm. Por vetë mjekët tregojnë se aplikimi do të jetë shumë më efektive extenders pas korrigjim kirurgjik të madhësisë.

Si për të rritur penis kirurgjike

Nga operacionet estetike për qëllim zgjatjen dhe trashje e penisit të mbajtur jo shumë kohë më parë, por të rritet penisi gjatë operacionit për organe gjenitale të ndryshme problemet në kirurgët meshkuj mund të para.

Sot tregues për kirurgji mund të jetë vetëm një dëshirë njeri për të bërë penisit tuaj të mëdha. Kjo është veçanërisht e rëndësishme duke pasur parasysh se kirurgët janë kthyer formuar kryesisht, burra të pjekur, të cilët kanë një gamë të objekteve përmes siklet në sferën intime.

Sot, zgjatjen opsionet transaksione, trashje e penisit, të rregulluar problemet me ereksionit dhe kombinimi i këtyre llojeve të transaksioneve.

Mjekët izoluara si socio-psikologjike (sindromi dhomë dollap me kyç, probleme në jetën seksuale, vetë-respekt të ulët) dhe fiziologjike, anatomike shkakton korrigjim (micropenis, hypospadias, plagosje penile).

Metodat e korrigjimit të penisit

Mjekët në këshillim pacientin gjithmonë flasim për të gjitha mënyrat për të rritur penis. Kur zgjedhjen e metodës kirurgjikale për të kujtuar: ky operacion të përfundojë indikacionet dhe contraindications. Pas ajo është një periudhë e gjatë të rimëkëmbjes, dhe jo gjithmonë rezultati i operacionit do të jetë i rëndësishëm. Ndonjëherë është e pamundur të arrihet një rritje të theksuar edhe kirurgjike, për shkak të anatomisë së penisit.

Lloji kryesor i operacionit, i cili është kryer me qëllim zgjatjen e penisit, kirurgji gjata ose lyhamentotomyya. Mjeku kalimit marrëdhënien e veçantë që mbështet penis në hyjnë në trupin shpella e arterieve të thellë. Pas kalimit që lidh penis në një rekord të ri për një pozicion që lejon për zgjerim deri në 4-5 cm. Sot zhvilluar shumë opsione qasje me këtë transaksion dhe planin e saktë të operacioneve të zhvilluara me pacientin në çdo rast.

Operacioni korporotomii ngulitje veçantë protezë është gjatësia padyshim më i madh i seksionit kohë membranë penisit seksion kryq. Kjo mundëson që shtrihen penisit disa centimetra.

Operacioni Perovik ndarë operacion për të përfunduar ndarjen e cavernosa corpora e kokës penisit dhe implantimin në hapësirën në mes të kokës dhe organeve shpella e implantet veçanta të kërcit. Ajo uretrës dhe tufa e enëve të gjakut nervore janë shtrirë me elasticitet natyrore. Mesatarisht, kjo metodë ju lejon të shtoni deri në 3-5 cm penis të gjatë.

Nuk janë operacionet e tjera modifikim, por vështirësia më e madhe, kur sjellja e tyre është e ruajtur funksionin normal ngrerë. Operacionet komplekse janë të mbushura që mund të çojë në nerva ndijor dhe problemet e qarkullimit të gjakut, dhe në fund të fundit për shkelje të potencë, urinar dhe funksionin gjenitale.

Për çështja e zgjerimit të penisit janë rezultate pozitive, është vëzhgimi nevojshme dhe trajtim nën drejtimin e një urolog me përvojë, andrologist. Jo vetë-ilaçe ose përdorni shpikje të ndryshme shtëpi në sferën intime kështu thjesht e papranueshme.