Si mund të ndryshojë ngjyra e syve, pa lente


Njerëzit të cilët Natyra e ka pajisur sytë e pafund të dalë jashtë nga turma, të tërhequr vëmendjen dhe për të tërhequr syrin. Për fat të keq, jo të gjithë mund të veshin lentet e kontaktit të qetë, që vuajnë nga procesi i vendosjes në ose acarim sy. Në këtë rast ju duhet të provoni metoda të tjera të ndryshuar ngjyrën e syve.

Si mund të ndryshojë ngjyra e syve pa lente: si


Duhet të theksohet se gjelbër, sytë gri dhe te kalter mund të ndryshojë ngjyrën në varësi të humorit tuaj, moti, mjedisit dhe veshje. Gratë e di se si e dobishme hije ato me përbërjen, pajisje dhe veshje.

  1. Mënyra më e lehtë është për të ndryshuar ndriçim, por është e nevojshme për të kryer disa eksperimente, duke ndryshuar ngjyrën e llambave dhe kendin e tendencës. Rol të rëndësishëm ka luajtur nga mjedisi: mobilje, dekorimin e mureve, perde dhe të tjerët. Kjo metodë është e përshtatshme vetëm për burrat ka të drejtë.
  2. Të ndryshojë ngjyra e syve tuaj pa lente me kozmetikë mund të mësojnë ndonjë të seksit të drejtë. Pronarët e hijet e gjelbër sy dhe mundësisht të përdorni një kafe laps, në shkallë të errët jeshile ose gri. Kjo do të bëjë hije më të forta dhe të thellë. Kozmetike të përzgjedhura në mënyrë të ngjashme vajza gri me sy, me sy blu dhe kafe me sy.
  3. Shitjet janë pika sy që kanë për qëllim glaukoma, të cilat ndihmojnë për të ulur presionin intraokular. Përdorimi i zgjatur i drogës ndryshon ngjyrën e syve, si rezultat, ata bëhen shumë më të errët.
  4. Vetë-hipnozë për të ndryshuar ngjyrën e syve, si të jetë e mundur. Ju duhet të relaksoheni fytyrën tuaj dhe të përfaqësojnë ngjyrën e dëshiruar e syve brenda disa minutave. Procedura duhet të kryhet 3-4 herë në javë në kohën e gjumit.
  5. Jo shumë kohë më parë ka zhvilluar një teknologji të veçantë që lejon një lazer për të ndryshuar ngjyrën e irisit. Gjatë procedurës, lazer liron shell e pigmentit melanin kafe. Ngjyra ndryshon në mënyrë dramatike. Por në qoftë se rezultati nuk do të të kënaq ty, të ndryshuar ngjyrën mbrapa shell nuk do të punojë, pasi është e pamundur për të rivendosur pigment shkatërruar.

Në disa raste, ngjyra e syve mund të ndryshojë në mënyrë të pavarur

Në disa rrethana, nuk duhet të mendojnë se si të ndryshojë ngjyra e syve pa lente, pasi kjo nuk është dëshira.

  1. Iris ndryshon ngjyra e syve me moshën. Sapolindur shpesh kanë iris blu, duke ndryshuar gradualisht ngjyrën natyrale. Me moshën, sytë tuaj mund të kthehet nga blu në ngjyrë kafe, jeshile ose gri.
  2. Pas disa sëmundje të syve mund të posvetlet të konsiderueshme ose të errët. Më shpesh kjo ndodh në njerëzit me sy blu.
  3. Sëmundje inflamatore sy çon në heterohronyy, duke rezultuar iris një apo të dy sytë mund të marrë një ngjyrë të gjelbër.

Pavarësisht nga dëshira e shumë njerëzve për të ndryshuar ngjyrën apo hije e irisit, sytë e çdo ngjyrë mund të jetë e bukur. Megjithatë, sipas statistikave gati 90% e popullsisë së botës ka sy kafe, për këtë arsye, shumë njerëz ëndërrojnë për të ndryshuar ngjyrën e syve.