Display #
Title Author Hits
10 javë të shtatzënisë admin 75
10 mënyra për të kapërcyer stresit gjatë shtatzënisë admin 68
11 javë të shtatzënisë admin 90
12 javë të shtatzënisë admin 70
13 javë të shtatzënisë admin 75
14 javë të shtatzënisë admin 72
15 javë të shtatzënisë admin 58
16 javë të shtatzënisë admin 55
20 javë të shtatzënisë admin 66
21 javë të shtatzënisë admin 66
22 javë të shtatzënisë admin 64
23 javë të shtatzënisë admin 62
24 javë të shtatzënisë admin 61
25 javë të shtatzënisë admin 63
26 javë të shtatzënisë admin 61
27 javë të shtatzënisë admin 70
28 javë të shtatzënisë admin 77
29 javë të shtatzënisë admin 72
30 javë të shtatzënisë admin 71
31 javë të shtatzënisë admin 61
32 javë të shtatzënisë admin 57
33 javë të shtatzënisë admin 102
34 javë të shtatzënisë admin 80
35 javë të shtatzënisë admin 78
36 javë të shtatzënisë admin 54
37 javë të shtatzënisë admin 69
38 javë të shtatzënisë admin 59
39 javë të shtatzënisë admin 76
4 javë të shtatzënisë admin 88
40 javë të shtatzënisë admin 68
41 javë të shtatzënisë admin 87
42 javë ose më shumë admin 65
42 javë të shtatzënisë admin 61
5 javë të shtatzënisë admin 67
5 mitet vonë Shtatzënia dhe fakti admin 61
5 Shtatzënia dimrit rrezikut nëna shtatzënë admin 59
6 javë të shtatzënisë admin 56
7 javë të shtatzënisë admin 65
8 javë të shtatzënisë admin 59
9 javë të shtatzënisë admin 71
A mund të pini pije nga çikore shtatzënë admin 72
Acidi folik në shtatzëni admin 60
Acidi folik parandalon vonesë e zhvillimit të të folurit admin 62
Ajo dhemb bark të ulët pas lindjes arsye admin 198
Alergjia në shtatzëni admin 83
Analgesics opioid gjatë shtatzënisë është e rrezikshme për shëndetin e fëmijës admin 58
Analiza gjenetike e shtatzënisë admin 856
Anemia gjatë shtatzënisë admin 65
Anestezi epidural gjatë lindjes mirat dhe të këqijat admin 116
Anestezi gjatë seksion cezariane admin 91
Bath pas lindjes admin 95
Binjakët shumta shtatzënisë dhe treshet admin 77
Birra gjatë shtatzënisë në masë të madhe të dëmtojë admin 47
Bronkit gjatë shtatzënisë admin 60
Candidiasis gjatë shtatzënisë është e rrezikshme për fëmijën ajo admin 108
Cellulite gjatë shtatzënisë admin 52
Cezariane rrit rrezikun e hysterectomy admin 69
Çfarë duhet të merren në spital admin 54
Çfarë duhet të sjellë në spital admin 75
Çfarë është mungesë e oksigjenit rrezikshme fetusit admin 69
Çfarë është një plug mucous dhe se si shkon para lindjes admin 67
Çfarë është një seksion cesarean admin 95
Çfarë është pirja e duhanit e rrezikshme gjatë shtatzënisë admin 72
Çfarë është placental pamjaftueshmëri admin 69
Çfarë ndodh nëse një gabim admin 47
Cigare mund të shkaktojnë astmë fetusin admin 62
Cigaret e duhanit nuk janë më të mirë admin 50
Cikli menstrual pas lindjes admin 657
Cilat produkte nuk mund të përdoret për gratë shtatzëna admin 74
Data e prindërve lindjes së fëmijës gjinisë së admin 152
Dëshmi cezariane admin 78
Diabeti dhe infertilitetit Përgatitja për shtatzëninë e nevojshme admin 59
Diagnoza dhe trajtimi i IUGR admin 278
Dietë Gestational diabet për parandalimin admin 63
Djemtë kryer më pak stres në barkun e nënës admin 63
Ënjtje në shtatzëni admin 46
Fekondimi Jeta e re admin 54
Fekondimi Shtatzënia javë 2-3 admin 79
Fëmija poshtë sindromi në metodat e zbulimit për fazën e paralindjes admin 52
Fibroids mitrës dhe shtatzënia admin 53
Fiziologjia e lindjes admin 239
Fizioterapia Shtatzënia admin 89
Frika e lindjes rrit gjasat e seksionit cezariane admin 85
Frika e lindjes se si të shpëtoj admin 57
Frymarrja gjatë punës si për të marrë frymë admin 91
Ftohjet gjatë shtatzënisë admin 48
Fytyre Gjatë trajtimit të duhur Shtatzënia admin 49
Gjakderdhje gjysmën e parë të shtatzënisë admin 71
Gjashte muaj 21-25 javë admin 50
Gjashtë produktet thelbësore për një shtatzëni të shëndetshme admin 54
Gratë shtatzëna mund të ngjyroset flokët tuaj në mënyrë të sigurtë admin 58
Gratë Tribal lloje lëndimit dhe pasojat admin 69
Grua shtatzënë në pritje në dentisti admin 58
Helmimi me ushqim gjatë shtatzënisë admin 52
Helmimit Shtatzënia për të bërë admin 52
Hernie kërthizës në të rriturit admin 107
Hipotermia gjatë shtatzënisë admin 56
Hog mitrës gjatë planifikimit shtatzënisë admin 56
Hypertonicity e mitrës gjatë shtatzënisë admin 58
Ilaçet Aborti admin 64
Induksioni e punës në shtëpi admin 80
Infeksionet e traktit urinar gjatë shtatzënisë admin 74
Javën e 17 të shtatzënisë admin 67
Javën e 18 të shtatzënisë admin 62
Javën e 19 të shtatzënisë admin 62
Kafe në shtatzëni vlerë të rrezikut admin 55
Kamomil në shtatzëni admin 55
Karakteristika HDN dhe të ofrimit të admin 68
Karakteristika Yoga lindjes admin 56
Kërcënim të drejtpërdrejtë Oligohydramnios për jetën dhe shëndetin e fetusit admin 234
Kërcënimi i abort admin 60
Kërcënimi i lindjes së parakohshme do xhel admin 69
Kërcënimi i shkaqeve abort admin 55
Klamidia gjatë shtatzënisë admin 45
Klizmë para lindjes dhe të këqijat admin 161
Komplikimet e seksionit cezarike admin 54
Komplikimet rodovozbuzhdenyya dhe rodostymulyatsyy admin 49
Kontracepcioni pas lindjes admin 73
Kontracepsioni për femrat mbi 40 admin 54
Kontrolli për poshtë rrezik sindromi për gratë shtatzëna admin 47
Ku më mirë për të zgjedhur lindjen e spitalit admin 53
Kuota për IVF admin 61
Kur trupi është i gatshëm për gjimnastikë pas lindjes admin 140
Kur zbuluar shenjat e hershme të shtatzënisë admin 65
Kurse trajnimi për njohuri të dobishme lindjes admin 85
Lindja e fëmijës natyrore admin 87
Lindja e fëmijës në eritematoz sistemik lupus admin 57
Lindja e fëmijës në rreziqet në shtëpi admin 56
Lindja e fëmijës në shtatzënitë e shumta admin 50
Lindja e fëmijës në shtëpi pro dhe kundër admin 46
Lindja e natyrshme pas cezariane admin 62
Lindja e natyrshme pas cezariane admin 82
Lindja pas cezariane admin 47
Lindjes artificiale atë admin 151
Lindjes vertikale dhe të këqijat admin 59
Lindjet në pro ujit dhe të këqijat admin 55
Lindjet pas 40 aspekti psikologjik admin 50
Llojet e seksionit cezariane admin 78
Marramendje gjatë shtatzënisë shkaqet admin 69
Medikamente dhe Shtatzënia koktej sofistikuar admin 54
Mekanizmi i lindjes podalik admin 203
Mënyra e zhvillimit Fëmija e gjatë drejt lindjes admin 44
Metodat e anestezi gjatë lindjes admin 61
Metodat e kursim gjak gjatë prerje cezariane admin 79
Mitër Antlered dhe shtatzënia admin 66
Mjedisi amniotik fluide intrauterine admin 56
Mnohovodye kërcënim për nënën dhe fëmijën admin 89
Muaji i katërt 13-16 javë admin 54
Muaji i parë i konceptimit për 4 javë admin 82
Muaji i shtatë 26-30 javë admin 50
Muajin e dytë 5-8 javë admin 81
Muajin e pestë 17-20 javë admin 45
Muajit të tretë 9-12 javë admin 52
Mund gratë shtatzëna pijë verë admin 60
Mund gratë shtatzëna të pirë kafe rrezik konsumit admin 46
Mund shampanjë gjatë shtatzënisë admin 50
Mund ta theksoj shkaktojë abort admin 50
Mund të bëni një x-ray e dhëmbit gjatë shtatzënisë admin 52
Mund të merrni antibiotikë gjatë shtatzënisë admin 56
Ndryshimi peshë në normë shtatzënisë dhe patologjisë admin 62
Në fillim të shtatzënisë është rreziku admin 48
Në metodat shtëpi të shkaktoj punës admin 50
Në qoftë se flokët bien jashtë pas lindjes për të bërë admin 53
Nënat e ardhshëm nuk mund të shqetësohen admin 76
Nëntë muaj 36-40 javë admin 56
Nëse ju keni dhimbje prapa gjatë shtatzënisë admin 65
Nëse ju keni dhimbje prapa gjatë shtatzënisë admin 59
Nëse ngarje këmbët gjatë shtatzënisë admin 61
NSAIDs nuk duhet të përdoret gjatë shtatzënisë admin 55
Pagjumësi gjatë shtatzënisë admin 53
Papajtueshmëria në konceptim admin 46
Parandalimin e obezitetit në nënat është e dobishme për një fëmijë admin 57
Përcaktimi i gjinisë së fëmijës nga prindërit e lindjes admin 70
Përdorimi i qirinj krasavkoy para lindjes admin 58
Përfitimet e yoga për gratë shtatzëna admin 45
Përgatitja psikologjike për shtatzëninë admin 56
Pilates për Shtatzënia admin 47
Pirja pasive e duhanit mund të shkaktojë vdekjen e fetusit admin 65
Plakja e placentës admin 671
Planifikimi për testet e shtatzënisë që prindërit e ardhshëm të kalojë admin 54
Postpartum Lohii duhet të dini admin 55
Pranimi i acidit folik gjatë shtatzënisë nuk kërcënojnë fëmijët astmës admin 56
Prekursorëve të ofrimit të shpejtë admin 50
Presionin e lartë të gjakut gjatë shtatzënisë admin 53
Prindërit duhet të jenë të pranishëm në lindje admin 46
Priza Shkarkimi para karakteristikat e ofrimit dhe detajet admin 52
Promovimi i certifikatave të lindjes dhe metoda admin 48
Pse mjeku mund të ndërpresë programin e IVF admin 68
Pse stomaku dhimbje shtatzënisë në fillim admin 78
Psikologji gjatë shtatzënisë admin 46
Punë të përbashkët dhe të këqijat admin 48
Qepje rregullat e higjienës lindjes admin 55
Raportoje këtë mendje shtatzënisë lojra admin 58
Rivendosja e trupit pas lindjes admin 56
Rruga për repartin e maternitetit të hyrave shkarkimit admin 48
Rruga për të pushuar për gratë shtatzëna admin 70
Rubeola dhe shtatzënia duhet të dini admin 74
Rubeola gjatë shtatzënisë për të mbrojtur fëmijën admin 69
Seksion cesarean ose lindja natyrale është më e mirë admin 68
Sëmundja hemolitike e të porsalindurit admin 386
Sëmundje të mëlçisë gjatë shtatzënisë admin 68
Shenjat e fekondimit admin 653
Shenjat e hypoxia fetusit admin 80
Shenjat e lindjes afrohet në gratë deutipara admin 68
Shenjat e para të lindjes së shtatzënisë admin 59
Shenjat e para të lindjes se si të shkoj në spital në kohë admin 101
Shenjat e punës në primiparous për të ndihmuar nënën shtatzënë admin 43
Shenjat e shtatzënisë djali admin 87
Shenjat e vajzës Shtatzënia admin 54
Shenjat ngulitje Rrjedhje gjaku admin 79
Shënon shtrirje në bark pas dorëzimit mund të shpëtoj prej tyre admin 44
Shkaqet e defekteve në fetusit admin 87
Shkaqet e paraqitjes podalik admin 390
Shkarkimit të bardhë gjatë shkaqet shtatzënisë admin 50
Shkëputje placentar se ajo kërcënon nënën dhe fëmijën admin 61
Shqyrtimit të parë në shtatzëni admin 57
Shtatzëni ektopike është kërcënuese për jetën admin 61
Shtatzënia dhe detyra bashkëshortore admin 59
Shtatzënia dhe eritematosus sistemik lupus admin 61
Shtatzënia dhe Puna admin 58
Shtatzënia dhe trashje rreziku për fëmijën admin 57
Shtatzënia dhe vegetarianism admin 68
Shtatzënia e padëshiruar për të bërë admin 53
Shtatzënia mund të pini kafe admin 62
Shtatzënia ndryshim jetese admin 55
Shtatzënia nuk është një justifikim për të ngrënë për dy admin 58
Shtatzënia pas 40 pro dhe kundra admin 64
Shtatzënia pas abortit mjekësor admin 152
Shtatzënia pas karakteristika të IVF admin 189
Shtatzënia ri pas lindjes së fëmijës admin 49
Shtatzënia Summer admin 50
Shtatzënisë adoleshente problemet e hershme admin 48
Shtatzënisë çikore admin 54
Shtatzënisë ektopike shenjat e hershme admin 67
Shtatzënisë Ginger nënat e ardhshme shënim admin 56
Shtatzënisë helmim gjaku admin 45
Shtatzënisë Honey admin 55
Shtatzënisë pse binjakët shumta admin 67
Shtatzënisë Rh-konflikti për të ruajtur një shtatzëni në HDN admin 54
Shtatzënisë Ureaplasmosis admin 46
Si mund ta di pa test shtatzënie admin 63
Si në mënyrë të pavarur të llogaritur datën e lejes së lindjes admin 67
Si për t'u përgatitur për lindjen e fëmijës në shtëpi admin 75
Si për të përcaktuar moshën e gestational admin 58
Si për të përcaktuar seksin e fëmijës në fazat e hershme admin 59
Si për të përcaktuar seksin e fëmijës nga prindërit e lindjes admin 80
Si për të trajtuar një kollë gjatë shtatzënisë admin 56
Si shtatzënisë ndikon në tru admin 70
Si të bëj banja dielli gjatë shtatzënisë admin 65
Si të dini se gjinia e fëmijës në fazat e hershme admin 74
Si të regjistroheni për shtatzëninë admin 57
Si të sillemi në lindje admin 95
Simptomat e humbura abortit dhe shkaqet admin 155
Simptomet e gabim në fazat e hershme admin 50
Sindromi i zorrëve nervoz gjatë shtatzënisë admin 51
Sklerozë të shumëfishtë dhe Shtatzënia admin 67
Sot lindjes ku më mirë për të lindur admin 52
Sport pas lindjes, kur ju mund të fillojnë të angazhohen admin 49
Stimulimi i specieve dhe provave përgjithshmë admin 63
Stresi gjatë shtatzënisë ndihmon muzikë admin 61
Stresi gjatë shtatzënisë pasojat admin 53
Surfaktant admin 54
Takikardi në shkaqet e shtatzënisë admin 45
Taktika e lindjes shkeljes admin 54
Test Shtatzënia apo ai gjithmonë tregon të vërtetën admin 58
Tetë muaj 31-35 javë admin 64
Tiroide në Shtatzënia admin 59
Toxoplasmosis në shtatzëni admin 55
Trajtimet shtatzënisë hematoma admin 90
Trajtimi i hemorroide gjatë shtatzënisë admin 54
Trajtimi ICSI i infertilitetit mashkullor admin 67
Trajtimi rinitit gjatë shtatzënisë admin 48
Trashje gjatë shtatzënisë admin 57
Tremujorin e dytë të zhvillimit të fetusit admin 73
Tremujorin e parë të zhvillimit të fetusit admin 107
Tremujorin e tretë Zhvillimi fetal admin 58
Tsitramon pritjes gjatë efektet e shtatzënisë admin 48
Ushqimi i duhur për gratë shtatzëna çfarë për të kërkuar admin 46
Ushqimi pas lindjes sa më shpejtë të kthehet në formë admin 67
Ushqimi për gratë shtatzëna, si të mos për të fituar peshë admin 49
Ushtrime për korrigjimin e prezantimit podalik admin 67
Vezoret polycystic shkaktojë komplikime gjatë shtatzënisë admin 64
Vitamina D është e rëndësishme në shtatzëni admin 63
Vitamina E gjatë shtatzënisë admin 92
Vitaminat në shtatzëni admin 89
Vitaminat për nënat e ardhshme admin 62

Subcategories