28 javë të shtatzënisë


Në 28 javë shtatzënë rritja juaj fëmijën 35,5 cm dhe peshon rreth 1135

Fëmija juaj është i zgjuar dhe në gjumë me intervale të barabarta, hap dhe mbyll sytë e tij dhe herë pas here sucks gishtin e tij. Truri i tij vazhdon të zhvillohet, dhe veprimtaria e saj është vetëm i madh.

Mushkëritë e fetusit nuk është ende e pjekur, por janë në gjendje të funksionojnë normalisht, por vetëm me këshilla mjekësore dhe vetëm nëse dështon për të parandaluar punën e parakohshme.

28 javë të shtatzënisë: ndryshuar trupin tuaj


Tremujorin e dytë vjen në një fund, pas 28 javë të shtatzënisë ju mund të vini re disa simptoma që nuk ishin më parë.

Po, shumë gra fillojnë të ndihen dhimbje, sidomos në muskujt viç. Konfiskimet nuk janë një shenjë e mirë shpesh ata janë të lidhur me një mungesë të elementeve gjurmë, magnez, kalcium dhe kalium.

Për të mësuar në lidhje me të, mjeku juaj do t'ju përshkruajnë kimi të gjakut, dhe drogës korrigjimin këtë gjendje.

Mungesa e elementeve gjurmë është shumë e rrezikshme për fëmijën, si çdo mungesa e ushqyesve mund të çojë në është e gabuar ose e çrregullimit të organeve të saj.

Kjo është për të parandaluar mangësi të vitaminave dhe mineraleve mjeku përshkruajnë multivitamin. Shumë gra shtatzëna nuk duan të pranojnë ata, duke besuar shumë kimi, por kjo është pika e gabuar e parë, për shkak të ushqimit, ne nuk mund të marrë as gjysmën e micronutrients nevojshme.

Përvoja tregon se edhe me futje të rregullt të multivitamina në gratë shtatzëna më të nga koha në kohë ka periudhat e kequshqyerjes micronutrient lidhur me rritjen e shpejtë të fëmijës.