Shtatzënia dhe detyra bashkëshortore


Seks gjatë pyetjeve të shtatzënisë emocionuese. Sa për gratë shtatzëna dhe për bashkëshortët e tyre. Të gjitha të rrënuar nga të njëjtat çështje. Ju mund ose nuk mund? A nuk e lënduar këtë kec? A nuk shkaktojnë punë?

Ju mund ose nuk mund?

Zgjidhur vetëm i gruas shtatzënë. Kush tjetër, por është më mirë se të gjithë të vetëdijshëm për shëndetin e tyre. Nëse një grua ndihet teste të mira janë normale, nuk ka kërcënime të ndërpresë seksi lejuar!

Nëse ka probleme me shëndetin (nënën time ose në fëmijën e saj), me intimitet duhet të prisni.

Kundërindikimet mjekësore marrëdhënie seksuale gjatë shtatzënisë janë:

  • Kërcënimi i abort.
  • Rritja ton mitrës.
  • Përhershëm, aborte spontane që të shpeshta.
  • Shtatzënisë Multiple.
  • Shtojcë të ulët të placentës
  • PREVIA placentë.
  • Prania e shenjave njeriut të infeksionit gjenitale.

Një fëmijë i sigurt?

Nëse intimiteti është me kujdes dhe butësisht, fëmija nuk është në rrezik. Fruta është e rrethuar nga fshikëz amniotik me shtresë fluide dhe të trashë muskujve të mitrës. Dhe vetëm mbylli hyrjen në plug mucous mitrës që pengon depërtimin e infeksionit.

Dhe në qoftë se një grua dëshiron?

Dëshira seksuale, ose siç quhet në epsh shkencore botërore gjatë shtatzënisë po ndryshon. Dhe, në çdo storonuu jap disa rritje, të tjerët të humbasin të gjitha interes në intimitet.

Gjatë shtatzënisë përmirëson rrjedhën e gjakut në organet gjenitale, e cila rrit gjasat e orgazmës. Kjo nga ana tjetër, sipas disa studimeve, është një stërvitje e shkëlqyer dhe para dorëzimit të fetusit dhe mitrës.

Në qoftë se dikush dëshiron?

Epsh njeriut gjatë shtatzënisë, si dhe ndryshimet e rregullave.

Kjo kështu ndodh që një njeri fillon të shqetësuar tepër në lidhje me gruan e tij, të kujdeset për fëmijën e ardhshëm, që shpesh çon në urezheniju jetën seksuale. Kjo frikë nuk është e nevojshme, pas lindjes jeta seksi do të kthehet në normale.

Mos provokoni seks lindjes?

Në mënyrë tipike, një seksi zoti grua e shëndetshme nuk do të provokojë luftën. Një tjetër gjë javët e fundit para lindjes. Në këtë kohë, ajo është e rekomanduar që të përmbahen nga intimiteti.

Kështu, me ose pa seks për ju. Mjekët mund të nxjerrë në pah vetëm një kategori moms të cilët duhet të jenë të kujdesshëm për një kohë ose plotësisht të abstenojnë nga marrëdhëniet seksuale.