Gratë shtatzëna mund të ngjyroset flokët tuaj në mënyrë të sigurtë


Disa gra seriozisht frikë se kimikatet që gjenden në ngjyra e flokëve, absorbohet në lëkurë e kokës gjatë ngjyrosur, dhe pastaj të merrni në gjak dhe të shkaktojnë dëm të fëmijës. Pra, ju mund të ngjyroset flokët tuaj gjatë shtatzënisë?

A është e mundur për të ngjyroset flokët tuaj gjatë shtatzënisë? Çfarë mjeku


Dr Nancy Chescher, një obstetër-gjinekolog në Universitetin e Karolinës së Veriut, hedh poshtë këtë mit.

Sipas komponentëve Dr Chescher mund të pikturoj zhytem në lëkurë, por në sasi të tilla të vogla që për çdo dëmtim të fetusit dhe mund të ketë asnjë dyshim.

Megjithatë, karakteristikë mprehtë aroma e ngjyra kimike mund të shkaktojë nauze në shumë gratë shtatzëna, sidomos në fazat e hershme. Pra, gëzojnë të tyre është vetëm në zonat e ventiluar mirë.

Nëse era e flokëve bojë shumë të keq për ju, të vënë flokët t'u ngjyrosur me tremujorin e dytë ose të zgjidhni ngjyra pa amoniak ata nuk kanë erë si të mprehtë, shton Dr. Chescher. Ju mund të përdorni ngjyra natyrore, të tilla si këna dhe Basma. Ata kanë një aromë të këndshme bimor dhe është shumë i dobishëm për flokë.

Ajo duhet të mbahet mend se shteti dhe struktura e flokëve gjatë shtatzënisë mund të ndryshojnë shumë, kështu fondet që erdhi para se ju mund të keni për të zëvendësuar.

Tani që ju e dini se ju mund të ngjyroset flokët tuaj gjatë shtatzënisë dhe si ta bëjnë atë në mënyrë të sigurtë.