Ku më mirë për të zgjedhur lindjen e spitalit


Sigurisht, pothuajse çdo grua dëshiron për të gjetur spitalin e përsosur që i plotëson të gjitha kërkesat e saj dhe e cila do të jetë e mirë dhe ajo dhe fëmijën. Por këtë kërkim është mjaft e vështirë.

Pyesni miqtë e ku për të lindur


Çdo grua shtatzënë sigurt se jeni miq apo të afërmit të cilët vetë kanë lindur rishtazi ose janë të lidhura disi me mjekësinë.

Pra, para se të zgjidhni një spital, duhet të telefononi deri të gjithë ata që mund të ndihmojë këshilla në këtë çështje, dhe të kërkojë mendimin e tyre se ku për të lindur. Sigurisht, secili është i ndryshëm, dhe zgjedhja e spitalit për kritikat nuk është gjithmonë e përshtatshme.

Por të paktën ju mund të bëni një listë mostër të mirat dhe të këqijat e objekteve të ndryshme të trajtimit. Dhe zakonisht, pasi një studim i hollësishëm i spitalit planifikuar 1-2, e cila sipas mendimit të më pëlqente.

Zgjedhja e mjekut

Sot është e mundur për të zgjedhur se ku dhe me kë vërejtur. Ndoshta ju tashmë keni një gjinekolog që ju besoni, dhe ajo do të ju shikojnë gjatë shtatzënisë ose të rekomandojë dikush.

Nga ana tjetër, një mik ose një i afërm kohët e fundit lindi dhe mjeku ajo i pëlqente. Këto opsione mund të jetë gjithashtu shumë. Ju mund të vizitoni shumë specialistë para se të gjetur një mjek. Më e rëndësishmja është të përfshihen dhe jo punë jashtë orarit veten dhe fëmijën hedhur në klinika të ndryshme.

Komente në internet

Sot, në internet është një depo e madhe e informacionit që ju mund të ekstrakt nëse durim dhe kohë. Sigurisht, kjo metodë ka theksuar disavantazhe, për shumë njerëz, aq shumë mendime. Kështu që zgjidhni, ku për të lindur, sipas mendimit të internetit duhet të jetë me kujdes dhe të përpiqemi për të vlerësuar në mënyrë të paanshme informacion ortek obrushyvayuscheysya.

Ku më mirë për të lindur, gjëja më e rëndësishme

Cilado metodë e zgjedhjes spitalin ju preferoni, krijimin më të rëndësishme të besimit të plotë dhe të mirëkuptimit të ndërsjellë në mes të mjekut dhe pacientit. Një çështje dytësore bukuri dhe dhomat e shërbimit.