Shenjat ngulitje Rrjedhje gjaku


Shumica e grave thjesht nuk e vërejnë gjakderdhje transplantim, shenja të cilat nuk shkaktojnë shqetësim. Implantimi është procesi i zbatimit në murin e mitrës së një vezë pllenohet, i cili vjen në tubën fallopiane nga vezore, pastaj bie në zgavrën e mitrës. Ajo merr rreth 5 ditë. Me kohë çdo simptomat e shtatzënisë janë të përjashtuara.

Simptomet e gjakderdhje ymplantatsyonnoho


Gjakderdhje Implantimi ndodh kur muri i mitrës përmes zbatimit të një veze duket e dëmtuar. Sasia e gjakut mund të jetë i vogël, për shkak se shumë gra nuk e vërejnë atë. Është e vështirë të mos e ngatërruar atë me menstruacione normale dhe komplikime gjakderdhje lidhur me ndonjë sëmundje. Prandaj, ju duhet ose të i kushtoj vëmendje të veçantë për simptomat ose kërkojnë kujdes mjekësor.

  1. Siklet. Gjatë implantimin e vezës në bark shpesh duket trishtim apo parehati të tjera. Dhimbje shumë intensive një shenjë e qartë e anomalive ndoshta kërcënuar abort.
  2. Ndryshimi i temperaturën e trupit basal. Kjo simptomë është e vështirë për të gjetur, pasi ajo është shumë e shkurtër. Një ndryshim i vogël në temperaturë provokon gjakderdhje transplantim, shenja me zhduken shpejt.
  3. Dobësi. Shumë shpesh pas gjakderdhje ndodh dobësi, letargji, lodhje. Në momente të tilla që ju nuk dëshironi të punoni ose të bëjë punët e shtëpisë.
  4. Implantimi Gjakderdhje shpesh ka veçori të tilla si zgjedhjen e kafe apo trëndafili. Ndonjëherë ajo është e vështirë gjakderdhje, shkarkimi mund të ketë pak streaks rrëshqitës.

Dallimi ymplantatsyonnoho gjakderdhje nga menstruacioneve

Më e zakonshme është ngulitje gjakderdhje pothuajse në kohën kur duhet të fillojnë menstruacionet, nganjëherë pak më herët. Për shkak se shumica e grave e perceptojnë si gjakderdhje ngulitje pararendës mujore, edhe pse këto janë shenja të shtatzënisë. Megjithatë, dallimin në mes këtyre dy fenomeneve është e mundur.

  1. Natyra e shkarkimit mund të mësojnë origjinën e tyre. Menstruacioneve shpesh fillon me një shpërndarje të varfër e cila gradualisht bëhen të bollshme. Ndryshe nga gjakderdhje ymplantatsyonnoho, shenja të cilat nuk janë aq të dukshme.
  2. Në konceptimin e mundshme dhe të them të pakta diktim menjëherë pas ovulacionit.
  3. Dallimi më i rëndësishëm është testi i shtatzënisë, ai menjëherë do të të shpëtoj nga të gjitha dyshimet dhe të dinë zgjedhje karakter.

Megjithatë, ju lutem vini re se paraqitja e gjakderdhje rreth mesit të ciklit të mund të shkaktohet nga infeksionet, sëmundjet seksualisht të transmetueshme, e cila nuk ka lidhje me gjakderdhje transplantim. Shenjat e kësaj natyre mund të tregojnë dështimin hormonal, inflamacion të mitrës apo shtojca, si dhe vaginosis bakteriale. Prandaj, kur çdo të zgjedhur një karakter të panjohur mirë të konsultoheni me mjekun.