Si për të përcaktuar seksin e fëmijës në fazat e hershme


Ka shumë metoda që ndihmojnë të përcaktojë seksin e fëmijës në fazat e hershme, si të prindërve: nga lindja, një tavolinë të veçantë, data e konceptimit, renovimi i gjakut, rrahje zemre dhe të tjerët. Pali vuri fëmijën në momentin e fekondimit nga spermës. Roli kryesor luhet nga kromozomin mashkullor, i pranishëm në qelizë embrionale.

Edhe pse shumë prindër thonë se e njëjta do të jenë të lumtur si një djalë pamjen dhe paraqitjen e vajzave, ata janë ende duke u përpjekur me çdo mjet të dinë se si për të përcaktuar seksin e fëmijës në fazat e hershme. Besohet se gratë preferojnë vajzat dhe burrat - djem.

Metodat për përcaktimin e seksit të fëmijës


  1. Mënyra më e lehtë për të mësuar seksin përmes ultrazërit. Parimi i kësaj metode është i bazuar në reflektimin e valëve tejzanor nga indet. Pajisja mbledh sinjal reflektohet dhe tregon aeroplan imazhit. Përcaktoni seksin e fëmijës në fazat e hershme, si në vonë, ju vetëm karakteristikat kryesore seksuale.
  2. Amniocentesis është gjithashtu një mënyrë shumë të popullarizuara dhe të besueshme. Në një grua shtatzënë merr një sasi të vogël të lëngut amniotik për të studiuar strukturën e kromozomeve, në të cilin kat dhe kthehet.
  3. Hetimi hormonal. Kjo metodë e përcaktimit të gjinisë së fëmijës në fazat e hershme ishte vetëm disa vite më parë. Gjaku nëna e ardhshme studiuar hormon hCG. Ata që çelur vajzën, niveli i këtij hormoni është shumë më e lartë se normale.
  4. Testi i ADN-së i lejon prindërit për të mësuar se si për të përcaktuar seksin e fëmijës në fazat e hershme. Gjaku i nënës përmban një sasi të vogël të ADN-së së fëmijës. Nëse deshifrimin e gjakut të nënës është kromozomi identifikuara mashkull, gruaja mban djalin. Nëse ky kromozom është zhdukur, atëherë një vajzë.

Përveç metodave konvencionale të përcaktimit të seksit, ka shumë shenja dhe metoda popullore e përdorur nga paraardhësit tanë. Megjithatë, për të siguruar se rezultati është i besueshëm, nuk është e mundur. Prandaj, ata nuk duhet të merren seriozisht.

Shenjat popullore

  1. Në qoftë se një grua shtatzënë preferon enët kripur të ëmbël, ajo së shpejti do të jetë një vajzë. Nëse nëna shtatzënë merr në një shumë të produkteve ushqimore të mishit, do të jetë një djalë.
  2. Një grua me një djalë vuri bark për të lindur, dhe barkun e të rrumbullakosura flet për paraqitjen e menjëhershme e vajzës.
  3. Ndryshimi pamjen e grave më të mirë tregon se një djalë, në të keqe - vajza.
  4. Gaz dhe humor të mirë në mëngjes sugjeron djalë shtatzënisë, vajzë të përzier të shtatzënisë.

Tani prindërit seamlessly mund të mësojnë se si për të përcaktuar seksin e fëmijës në fazat e hershme me besueshmëri të lartë. Por, çfarëdo që fëmija ka lindur apo seksi, për aq kohë sa ai ishte i shëndetshëm dhe i dëshirueshëm.