Si të dini se gjinia e fëmijës në fazat e hershme


Pa dyshim, ka disa faktorë që ju mund të përpiquni të gjetur seksin e fëmijës pa përdorur për të mjekëve, ndërsa në fazat e hershme, por besimin e tyre apo jo, gruaja vetë të vendosin.

Mënyra popullore për të përcaktuar seksin e fëmijës në fazat e hershme


Ka disa faktorë të mëdha vëzhgimet e cila do të ndihmojë të sqaruar situatën me fëmijën në katin e kushteve më të hershme:

  • helmim gjaku;
  • hahet zakonet;
  • jashtme shtatzënë;
  • Metoda kalendar.

Besohet se të dihet gjinia e fëmijës në fazat e hershme, ju mund të regjistroheni si toksemisë, se vuajnë çdo grua shtatzënë. Në qoftë se një grua mund të mos pirë as ngrënë ajo vazhdimisht të sëmurë dhe madje edhe lot, faji për këtë mund të konsiderohet si një vajzë në barkun e saj, dhe nëse situata është e kundërta - një djalë.

Përcaktoni seksi e një fëmije në fillim të shtatzënisë mund të shikuar preferencat shije e grave. Produkte popullore nëna shtatzënë hahet turshi djem e ardhshme dhe gratë duke pritur vajzat tërheq në të ëmbël.

Sa është ajo grua shtatzënë do të përgjigjet në pyetjen se si të dinë gjininë e foshnjës në fazat e hershme. Besohet se femrat presin vajzat humbin bukurinë e tyre.

Së fundi, kalendar të ndryshme që specifikon se si gjinia e fëmijës ndikojnë në moshën e nënës dhe muajin e konceptimit.

Teknika mjekësore për të përcaktuar seksin e fëmijës

  1. Më të saktë parashikojnë seksit të fëmijës në fazat e hershme mund të testeve të ndryshme mjekësore dhe hetimeve. Së pari, një metodë e marrjes së mostrave chorionic villus, e cila për më tepër ju lejon për të zbuluar parregullsi në zhvillimin e fëmijës.
  2. Një tjetër metodë që i përgjigjet pyetjes patate të skuqura e ardhshme të drejtë në periudhën e hershme të shtatzënisë, bazuar në normën e zemrës së fëmijës. Nëse më shumë se 140 rreh, atëherë ne mund të flasim për një vajzë në qoftë se pak do të jetë një djalë.
  3. Natyrisht, mënyra më e zakonshme për të gjetur se gjinia e fëmijës në fazat e hershme - ultratinguj. Por përgjigja pak a shumë të saktë kjo metodë jep vetëm 20 javë (kjo nuk është fazat e hershme), dhe një garanci 100% se prindërit me saktësi të njohin seksin e fëmijës, nr. Përveç kësaj, ka faktorë të tillë si data e konceptimit dhe përditësimin nivelet. Ky i fundit është ajo që seksi fëmija do të jetë një gjaku të cilit nëna ose baba përditësuar kohët e fundit.

Interesante, përgjigja në pyetjen se si për të gjetur se gjinia e fëmijës në fazat e hershme, gjithashtu do të këshillojë frekuencën e lovemaking mes prindërve të ardhmen. Nëse në momentin e konceptimit njeriu ishte një mirëmbajtjes afatgjatë duhet të presin një vajzë, nëse djali kundërta.

Ju gjithashtu mund të përmend teste të veçanta për të përcaktuar seksi, përdorimi i së cilës gjithashtu i përgjigjet pyetjes se si ta dinë gjininë e foshnjës në fazat e hershme. Por ata janë kaq të njohura dhe të sakta.

Kështu, duke përdorur këto teknika dhe metoda që korrespondojnë me pyetjen se si të dinë gjininë e foshnjës në fazat e hershme, ne mund të paktën të mendoj për atë se kush do të jetë i lindur. Megjithatë, ndoshta më e rëndësishmja, fëmija ka lindur i gjallë dhe të shëndetshme, dhe çështja e drejtë në vend të marrë vendin e dytë për nga rëndësia.