Kurse trajnimi për njohuri të dobishme lindjes


Kurse trajnimi për lindjes alternativë më efikase për të marrë njohuritë e nevojshme për nënën se bisedë me miqtë përvojë apo duke lexuar dhjetëra libra dhe revista.

Klasat japin informacion të kualifikuar të plotë mbi shtatzëninë dhe lindjen, shtatzënë përgatitur psikologjikisht dhe fizikisht, komunikojnë, të marrë përgjigje për të gjitha pyetjet e tyre.

Kurse trajnimi për lindjen e fëmijës: njohuri të dobishme


Periudha e shtatzënisë, kur një grua nuk i përket fiziologjikisht në vetvete, dhe fëmija i tyre palindur. Kurse trajnimi për lindjen e fëmijës të ndihmojë që të kuptojnë dhe ndryshimet e jetesës në mënyrë që zakladalosya shëndet të mirë të fëmijës dhe nëna shtatzënë të ndjehen mirë dhe trupi juaj të përgatitur në dritë një fëmijë në botë.

Klasat obstetrit përvojë ju tregojnë se si:

 • të plotë dhe të hani;
 • rregulluar përdorimin gjendja e keqe e ushqimit të ndryshme në lidhje me shtatzëninë;
 • bëni ushtrime që përgatisin për muskujt e lindjes dhe ligaments;
 • jetë ftohjet penguar dhe të merren me ta në mënyrë efektive dhe të padëmshme;
 • monitorimin e hulumtimit shtatzënisë drejtimit me kohë në kushte të ndryshme.

Kuptuar se gjëja më e rëndësishme në mirëqenien e fëmijës gjatë shtatzënisë, gruaja është ende një grua dhe e saj mendojnë se si të jenë të bukur, si për të mbajtur figura të pakta pas lindjes, si të vishen për të ndjehen tërheqëse.

Në vazhdën e përgatitjeve për ekspertëve lindjes japin këshilla të vlefshme se si për të ruajtur një formë të mirë pa dëmtuar fëmijën, si të kujdesen për atë para dhe pas lindjes së tij, gjatë gjithë periudhës së laktacionit.

Ky moment delikat, si marrëdhëniet seksuale gjatë shtatzënisë dhe pas lindjes së fëmijës, edhe kushtuar vëmendje.

Përgatitja për lindje dhe periudha pas lindjes

Procesi i lindjes është dhënë kohë maksimale për trajnimin kurse moms. Studimi i detajuar aspektet fiziologjike dhe psikologjike të lindjes, adresat e situatave të ndryshme, duke përfshirë edhe të pazakonta, ekstreme, kur kontraktimet kapur fatkeqësitë larg nga spitali ose kanë rrethana të tjera të paparashikuara.

Shumë gra përjetojnë dhimbje frikë stërgjyshore dhe ankth. Psikologë me përvojë do të mësojnë për të menaxhuar emocionet e tyre dhe mendje vetmi rezultat i lumtur të shtatzënisë.

Shfaqja e fëmijës do të jetë më e lehtë në qoftë se një grua në punë e di dhe e di se si të aplikoni:

 • Gjendja përgatitja psikologjike;
 • do të thotë dhe metodat e anestezi;
 • Akomodimi Përleshjet metoda (vetë-masazh, të frymëmarrjes, pozita, relaksim dhe përqendrimit).

Nga tiparet e elaborateve Postpartum klasë:

 • aftësi për kujdesin e sapolindur;
 • ushqyerja me gji;
 • gjendja emocionale e nënë e re (duke iu shmangur depresionin pas lindjes);
 • Psikologjia e marrëdhënieve fëmijë-prind.

Në vazhdën e përgatitjes për lindjen e fëmijës një grua mund të dalë me burrin e saj, sepse Papa i ardhshëm gjithashtu e rëndësishme të dini çdo gjë që ka të bëjë me paraqitjen e tij në botën e fëmijës. Përveç kësaj, ajo është më e lehtë që të vendosë për praninë e njerëzve në lindje.

Prindërit e rinj të cilët ndjekin mësimin së bashku, ajo do të jetë më e lehtë për të kuptuar njëri-tjetrin, sepse harmonia e marrëdhënieve familjare në pritje të fëmijës është e rëndësishme.