Display #
Title Author Hits
10 fakte interesante rreth vizionit të njeriut admin 116
10 produktet më të dobishme për vizionin admin 77
9 ushtrimet yoga për sytë që ndihmojnë të ruajtur vizionin admin 97
Age tiparet e admin 67
Arsyet për përkeqësim të mprehtë të vizionit admin 69
Burn kornea dhe pasojat e saj admin 77
Bynokulyarnoezir saj admin 88
Çfarë është humbja e fushave vizuale admin 95
Çfarë është konsideruar si vizion normale admin 86
Çfarë është mendimi programi admin 63
Çfarë është një vizion të paqartë admin 115
Çfarë ndodh nëse vizioni i varfër admin 61
Çfarë ndodh nëse vizioni rënë admin 63
Çfarë vizioni një sy admin 73
Çfarë yjet bien admin 72
Cilat janë lojëra për përmirësimin e admin 91
Cilat vitamina për të marrë për të përmirësuar vizionin admin 134
Cili është vizioni mbetur admin 64
Cili është vizioni muzg admin 69
Defektet dhe metodat e korrigjimit të tyre admin 82
Fazat e formimit në foshnjave admin 68
Funksionet e admin 71
Grupet e aftësisë së kufizuar admin 74
Inflamacion i qeses lacrimal shkaqet, simptomat, trajtimi admin 108
Karakteristikat e fëmijëve me dëmtime vizuale që prindërit duhet të dini admin 96
Klasifikimi i llojeve të lëndimeve sy dhe shkallët e lëndimeve admin 84
Klasifikimi i shkeljeve admin 76
Konceptet themelore të fiziologjisë admin 64
Kontrollimi i fëmijëve admin 78
Kontrolloni zotimin e shëndetin e syrit admin 65
Korrigjim vizion laser admin 69
Ku ka një perde përpara admin 67
Ku mund të kontrolloni vizionin tuaj admin 66
Kundërindikimet për korrigjim vizion laser admin 63
Laser vizion korrigjim dhe të këqijat admin 77
Lëndimi në trajtimin dhe simptomat kornea admin 81
Lente për korrigjim vizion Si te zgjidhni admin 65
Lente të rivendosur vizion admin 67
Lentet e kontaktit me ngjyra admin 74
Llojet e çrregullimeve akomodimin dhe trajtimin e tyre admin 140
Llojet e lëndimeve të kornesë admin 203
Mënyra si të thjeshta për të përmirësuar shikimi admin 80
Mënyra si të thjeshta për të prishin vizionin admin 83
Mënyrat dhe metodat e trajtimit admin 65
Metoda e rikuperimin natyrale e sistemit në Bates admin 71
Metodat e fushave defektet admin 79
Metodat e njohura të shërimit admin 63
Moderne syrit prodhimin protezë dhe përdorin karakteristika admin 100
Nëse vizioni përkeqësuar admin 75
Nga shkaqet vizion fokus dhe pasojat admin 62
Një analizë e rëndësishme kompjuter keratotopohrafiya admin 84
Njerëz të verbër dhe me shikim të dëmtuar karakteristika gjuhën admin 69
Objekt të huaj në sy për të bërë admin 70
Operacioni i shërimit të qoftë sjelljes admin 67
Pamje Shkeljet anë admin 67
Parandalimi efektiv i dëmtim vizual admin 83
Përkeqësimi i shkaqeve dhe simptomat admin 66
Përzgjedhja e syze për vizionin që ju duhet të dini admin 95
Pigmentoza e retines shkaqet, simptomat dhe trajtimi admin 175
Pikët në parimin e vrimë admin 77
Praktika e metodës së CE Avetisova admin 66
Problemet me shkaqet vizion dhe simptomat admin 76
Problemet vizion që bëjnë admin 60
Proteza syrit admin 90
Pse diagnostifikimi kompjuterike parë admin 108
Pse rënie shkaqet kryesore të vizionit admin 66
Rasfokusyrovka e çfarë është ajo admin 63
Red-sy Arsyet kryesore admin 68
Reduktimi i kohës për mjekun admin 70
Rëndësia e diagnostifikimit për parandalimin dhe trajtimin admin 74
Rënia e mprehtësisë vizuale shkakton, diagnostikimin dhe trajtimin admin 65
Rimëkëmbja e natyrshme e metodës UBeytsa admin 76
Rregullat Higjiena e higjienës admin 126
Sa e rrezikshme pamje minus 2 admin 59
Sa për mprehtësi atë që është kontrolluar vizuale admin 81
Sëmundjet kryesore të admin 59
Sëmundjet kryesore të mendimit admin 75
Sëmundjet më të shpeshta të syrit admin 57
Shkaqet dhe diagnoza e shtrëngim të fushave vizuale admin 66
Shkaqet e vizionit të dobët admin 79
Shkaqet kryesore të dëmtim vizual admin 126
Shkaqet më të zakonshme të vështirësi shikimi në fëmijë admin 84
Shkarkimi nga shkaqet dhe trajtimi sytë admin 76
Shkelja e arsyet kryesore admin 77
Si është qorrazi admin 72
Si ndikon stresi sytë admin 402
Si në shtëpi për një javë për të rivendosur vizion admin 69
Si për të mbajtur shikimin të përsosur admin 83
Si për të mbrojtur sytë tuaj nga djegiet ultravjollcë admin 91
Si për të përballuar me një humbje të përkohshme të vizionit admin 71
Si për të rivendosur dhe për të përmirësuar shikimi admin 92
Si për të rivendosur vizion humbur admin 66
Si për të rivendosur vizion në shtëpi admin 74
Si për të ruajtur mprehtësi vizuale admin 81
Si për të shpëtuar shikimin kur punojnë në kompjuter admin 77
Simptomat dhe trajtimi i djeg retinës admin 79
Simptomat kirurgjike të kataraktës admin 76
Simptomet e katarakt admin 69
Struktura dhe funksioni i trupit të njeriut admin 111
Sy mekanike trauma dhe depresioni syrit admin 124
Syzet e fëmijëve për korrigjim vizion admin 65
Syzet për korrigjim vizion Si te zgjidhni admin 77
Të ushqyerit mund të ndihmojë në përmirësimin e vizion admin 59
Testi sy në shtëpi nevojë për të admin 55
Testi sy për perceptimin e ngjyrave apo verbëri ngjyra admin 79
Testi sy për perceptimin ngjyra admin 82
Trazim nga shkaqet, diagnoza admin 81
Ushtrime për rimëkëmbjen e admin 59
Verbëri natën simptomat dhe trajtimi admin 76
Vitaminat për vizion të mirë admin 70
Vizion stereoskopik admin 76
Vizioni -5 shkaqet dhe mënyrën e jetesës admin 73
Vizioni Fasetochnoe admin 63
Vizioni i tunelit shkakton, diagnoza, trajtimi admin 70
Vizioni minus 3 shkallë miopi dobët admin 121
Vizioni ose minus trajtim 1 nevojë admin 92
Yoga nëse një admin 71
Zona e rrezikut për sy apo vizion përkeqësohet Çfarë admin 65
Zorkosty shërim duke përdorur imitues për të parë admin 66