Display #
Title Author Hits
Anemia anemi admin 170
Artrit hemofilik admin 71
Biomodel për të studiuar hemofili admin 66
Bruises asnjë arsye për të bërë këtë admin 62
Çfarë është hemofilia admin 67
Çfarë hemotransfuzyya admin 56
Çfarë produkte të reduktuar hemoglobina admin 79
Çfarë produkte të rritur qelizat e bardha të gjakut admin 118
Cyndrom humbje akute e gjakut admin 162
Diagnostifikimi e sëmundjeve të gjakut tek fëmijët admin 122
Diagnoza e hemofili admin 108
DIC shkakton, natyrisht, trajtim admin 78
Eritematoz sistemik lupus është armiku paparashikueshme admin 63
Frenuesit armiqtë trajtimi i hemofili admin 62
Gene terapi për hemofili admin 84
Gilbert shkakton sëmundje, simptomat, diagnoza, trajtimi admin 563
Gjaku normal admin 175
Hemofilia kur keni nevojë për ndihmë urgjente admin 94
Hemofilia Shkolla kush dhe çfarë mësohet autentikisht për hemofili në shkollë admin 60
Historia sëmundje Hemofilia admin 153
HIV dhe AIDS duhet të dini admin 158
HIV e rrit rrezikun e kancerit admin 77
HIVAIDS admin 66
Hyperkalemia simptomat dhe trajtimi admin 166
I kripur admin 60
Imuniteti humoral atë admin 763
Imuniteti qelizor atë admin 655
Inxhinieri gjenetike në luftën kundër hemofili admin 117
Koagulimit admin 171
koagulimit të gjakut admin 149
Koagulimit të gjakut dhe rrezikun e kancerit admin 67
Leukemia mieloide kronike në fëmijët perspektivat terapi admin 99
Limfatike ënjtur nyjet Simptomet, shkaqet, trajtim admin 120
Llojet e hemofili admin 118
Manifestime neurologjike e infektimit me HIV sëmundjeve Neurologjike admin 86
Manifestimet reumatike e infektimit me HIV admin 64
Mieloma Multiple admin 93
Ndihmë psikologjike HIV-pozitiv admin 62
Nënat e fëmijëve me hemofili shpesh fajësohet veten admin 62
Një test i gjakut për antitrupa admin 330
Nyjet limfatike fryrë në ijë Shkaqet dhe Trajtimi admin 162
Pacientët me hemofili llojeve psikologjike admin 76
Përcaktimit të llojit të gjakderdhjes admin 66
Pështymë pacienti Sa e rrezikshme AIDS admin 77
Psevdohemofiliya çfarë është admin 80
Që nga HIV mund të jetojnë gjatë dhe të plotë admin 58
Qelizat e gjakut themeli i jetës admin 85
Rritja shkaqet gjakderdhje dhe komplikime admin 66
Sëmundja von Willebrand admin 153
Sëmundjet e gjakut që ndikojnë në plazmën admin 69
Sëmundjeve Verlgofa ajo admin 77
Shkakton sëmundje Günther, simptomat, trajtimi admin 89
Shkakton sëmundje VilsonaKonovalova, simptomat, trajtimi admin 68
Shkencëtarët mund të ndaluar HIV admin 56
Shtënë gripit ose jo admin 61
Si për të mbrojtur veten e tyre nga HIV admin 70
Si për të përcaktuar HIV dhe AIDS admin 88
Si të hemoglobinës ulur admin 68
Simptomet e hemofili admin 64
Simptomet e sëmundjeve të gjakut admin 68
Të bardhë qelizat e gjakut normë dhe devijimi admin 87
Të jetosh me rregulla të rëndësishme HIV admin 54
Temperatura stomatiti simptomë kryesor i sëmundjes admin 94
Trombocitet rolin e tyre në trupin e njeriut admin 81
Veçantitë e hemofili në gratë admin 80