Display #
Title Author Hits
Akute shkakton veshkave dështimit admin 88
Çrregullime të gjumit të çojë në impotencë dhe mosmbajtjeje admin 75
Cystitis admin 67
Cystitis kronike vjeshtë rikthim admin 56
Cystitis në gratë Phantom Menace admin 68
Cystitis në gratë shtatzëna admin 65
Cystitis pas seksit, cystitis postokoitalnoy - Shkaqet admin 68
Diagnoza dhe trajtimi i sëmundjeve të veshkave Jade admin 74
Diagnoza e cystitis admin 88
Diuretics dhe Pije top 10 admin 72
Fëmijët urinim i pavullnetshëm manifestimin e stresit admin 81
Fshikëz tepër aktiv për të bërë admin 68
Gurët në veshka shkakton, simptomat dhe trajtimi admin 179
Gurët në veshka trajtim mjete popullore admin 90
Hyperhydration ujë se sa e rrezikshme të tepërt në trup admin 111
Kastrati cystitis fiton në 8 orë admin 77
Metoda cystoscopy moderne të ekzaminimit admin 68
Mosmbajtjeje Klasifikimi admin 84
Mosmbajtjeje provokuar Kafe admin 79
Mushkërive kronike trajtim sëmundje admin 60
Nëse urina erë si amoniak admin 317
Nevojë për një veshkë të donatorëve për të bërë admin 88
Nokturia mund të jetë i rrezikshëm admin 72
Parandalimi i cystitis admin 79
Pezmatimi i fshikëzës trajtimin dhe parandalimin admin 109
Prova dhe sjellja cystoscopy admin 73
Pyelonephritis sëmundje të veshkave admin 78
Shenjat e sëmundjes së veshkave admin 70
Shkaqet Brown urinës admin 89
Shkaqet e cystitis admin 72
Shkaqet e mosmbajtjeje urinar në gratë admin 69
Shkaqet e urinim i shpeshtë pas hipotermi admin 122
Shkaqet kryesore të mosmbajtjeje urinar në meshkuj admin 76
Si për të kuruar cystitis admin 93
Si për të reduktuar urinës në gjak admin 72
Simptomat cystitis dhe trajtimi admin 73
Simptomat më të zakonshme të mosmbajtjeje admin 65
Simptomet e cystitis dhimbshme kur shkon në banjo admin 75
Sindromi nervoz fshikëz dhe trajtimi i saj admin 70
Stresi mosmbajtjeje urinar admin 61
Trajnim për fshikëz admin 69
Trajtimi i sindromën nefrotike admin 300
Trajtimi konservativ i stresit mosmbajtjeje urinar admin 92
Ureteroscopy çfarë është admin 69
Ushqimi për cystitis duhet të dini admin 78
Veshkat hipotermi për të bërë admin 63
Veshkat lëshim shkaqet, simptomat, diagnoza, trajtimi admin 74
Veshkave kist Simptomat admin 85
Yoga terapeutik për veshkë admin 75